Att känna själens ljus

 

Det går at få in mer flöde,

glädje

mer acceptans och mer kärlek i livet...

Genom att små korta stunder,

fokusera inåt.

Känn hela din kropp inifrån,

dina fötter,
vader,
dina lår,
mage,
bröst,
hals,
huvud...

känn dess vibration,

känns hur det fylls av det vitaste klaraste ljuset,

nu känner du din själs ljus

nu är du hemma...

 

Detta är något jag försöker göra ofta, väldigt ofta - för att få in mer flöde, kärlek och acceptans i mina energier. Jag känner direkt hur energierna höjer sig och att jag mår mycket bättre. Närvaron i kroppen och därmed närvaron i sinnet är så otroligt viktigt för att vi människor ska må bra. Tankarna och känslorna som kommer av tankarna ställer till det så mycket för oss..

 

De vill analysera, påverka, styra, kontrollera, hantera närvaron genom att inte vara i nuet. Genom att analysera, planera och känna oro inför framtiden. Genom att tänka tillbaka på dåtiden av hur något har varit och därmed skapa rädsla i nuet. Det är så otroligt viktigt att vi försöker fånga upp och bli medvetna om de tankar och de känslor som kommer upp av sinnets behov av att kontrollera..

 

Är vi tillräkligt närvarande i vår kropp, genomskådar vi när egot som i detta fallet vill kontrollera, kan det inte få grepp om oss. Om vi är medvetna att det är här och nu vi lever, det är inget som blir bättre av att vi försöker kontrollera genom rädsla och oro. Utan att när vi är närvarande skapar vi en helt annan vibration, en helt annan framtoning som verkligen hjälper oss i alla situationer...

 

Vi mår inte bara bättre av att vara närvarande, vi fattar bättre beslut genom att det är den högre aspekten av oss själva som träder in. Denna aspekten kan vara mycket mer objektiv och är mycket visare och klokare. Så att vara närvarande och därmed låta "det högre jaget" träda fram, gör at vi inte lika lätt går in i gamla mönster och tankar eftersom att vi nu också har en objektiv synvinkel uppifrån...Det finns flera meditationer på youtube tillexempel som hjälper oss att vara närvarande och släppa in det högre jaget och mer ljus i våra liv. Estanislao Chapel har flera fantastiska meditationer. Bland annat:

 

Attraktionslagen - låt överflödet komma till dig.

Tillåt dig framgång.

Attraktionslagen - öka ditt självvärde.

Meditation - din inre kraftplats.

 

I början så var jag jätte spektiskt när jag lyssnade, för jag tyckte det bara lät som en robot som pratade. Men efter en stund så upptäckte jag hur fantastiska dem är. Det är spciellt Attraktionslagen - öka ditt självvärde som jag lyssnat mycket på. Ljus och kärlek. 

 

levaandligt.blogg.se

EN BLOGG OM ANDLIGHET, OM ATT VARA MÄNNISKA..LIVETS UPP OCH NEDGÅNGAR...ATT HANTERA EN VERKLIGHET SOM EGENTLIGEN INTE LIGGER OSS NATURLIGT. VI ÄR VARELSER BESTÅENDE AV KÄRLEK OCH DET ÄR DÄR VI BEHÖVER VARA...

RSS 2.0