Kraft djur.

 
Som en beskyddare, 
som en budskapsbärare, 
som en förmedlare, 
som en väg att nå djupare inåt, 
och lyssna in vår egna vishets klara ton..
 
 
Jag tänkte skriva lite om kraftdjuren idag som alla människor har. Vi väljer kraftdjur beroende på vad vi har för personlighet, det djuret som stämmer bäst in på våra egenskaper. För mig har rådjuret varit ganska självklart. Inte bara för att det stämmer in på min personlighet, utan att rådjuren ofta visar sig för mig när jag ska bli uppmärksam på att jag får stöttning och hjälp av universum. 
 
Jag brukar inte bara se dem, utan det har i flertal tillfällen varit riktigt närgångna. Det var en stor rådjursbock som jag såg här i Björkekärr och som kom riktigt nära mig tre gånger samma sommar. Det är flera andra rådjur som inte blivit rädda när jag kommit nära, utan bara stått och tittat. Jag känner även en djup kontakt med dem, som att jag förstår dem och dem förstår mig - vilket kanske låter hur märkligt som helst. Så här beskrivs rådjuret: Instinkter och stark intuition. Rådjuret visar på moder jords krafter. Dess horn växer en bit varje år, och det symboliserar förnyelse och pånyttfödelse. Rådjuren är snabba och kan antingen bara uppenbara sig eller försvinna i samma ögonblick. Visar på snabbhet i nya beslut, impulsivitet och en stark inre kraft.
 
 

En kvinnas beskrivning av vad kraftdjur är: Det finns djur från ”Andra sidan” som vakar över oss? De kallas kraftdjur och följer med oss på vår resa genom livet. Att arbeta med kraftdjur (totem) är en uråldrig visdom som är lika gammal som människan själv. I ditt kraftdjur kan du finna styrka och vägledning genom livet. En shaman använder sig av kraftdjur och andliga vägledare till hjälp på sin resa till andevärlden där de kan finna svar och kraft.Varje totemdjur äger specifika styrkor och egenskaper. I dessa kan du finna svar samt hjälp vid helande när du står vid olika vägskäl i livet (www.gladjakallan.com). 

 

Jag kände att jag fick kraft av rådjuren här om dagen när jag var ute och gick. Då såg jag tre stycken springa precis vid vägkanten intill mig och in i skogen. Jag tänkte inte så mycket mer på det, tills jag gick in på Jennifer Kass som hade skrivit om rådjuret. Då blev jag påmind igen och förstod jag att dem hade ett budskap och jag förstod vad det var för budskap. Det handlar lite om det jag skrev förra gången, att jag ska hitta min väg att förmedla mina tankar på. Det är även väldigt viktigt att jag gör det, för jag känner att jag får en form av oro i kroppen annars. Vi ska lita på de små tecken och budskap som vi får av universum varje dag. Ljus och kärlek. 

 

levaandligt.blogg.se

EN BLOGG OM ANDLIGHET, OM ATT VARA MÄNNISKA..LIVETS UPP OCH NEDGÅNGAR...ATT HANTERA EN VERKLIGHET SOM EGENTLIGEN INTE LIGGER OSS NATURLIGT. VI ÄR VARELSER BESTÅENDE AV KÄRLEK OCH DET ÄR DÄR VI BEHÖVER VARA...

RSS 2.0